Evo jaz bi po 25.letih rekel s ta buljšim!!! ???

Od njega bi se lahko naučil tud kak centralist, mizar, keramičar, kamnosek, tišlar, mehankar...ker če si mojster si mojster...imaš urejeno skladišče, delovišče, kombi, sebe, pomočnike,...in konec koncev brezhiben izdelek na koncu. Pa še pospravljat ni potrebno za Bojanom in ekipo, ko grejo in zaključijo... ??

In to jaz kot projektant pričakujrem od enega pravega mojstra...prav tako to pričakuje stranka!!!
A redki so taki mojstri...in ne samo pečarji (sedaj delam tudi z mizarji, kleparji, gradbinci, tišlarji, inštalaterji, itd - če si mojster si mojster, če ne pa bolje da greš k mojstru zastonj delat kak mesec, dva...nekateri tudi leto , samo, da te bo MOJSTER naučil delat!!!)

Bojan ti si eden redkih - car, kaj naj rečem (pa poznam vsaj 100 pečarjev)...in večina, ki je delala pri tebi, se je naučila, če je le hotela in imela voljo - nekaj jih je že takih!!!

Edino kar te prosim, da svoje navade, delo in znanje preneseš na nekoga, preden boš čez "deset/petnajst" let šel v penzijo!!!
Do takrat pa bom čim večkrat uporabil tvoje znanje in usluge, da bova še kaj lepega ustvarila "izbranim" strankam...

Vi pa kar pokličite in izkoristite svojo priložnost (cena je itak skoraj ista, al kupite dobrega ali slabega mojstra, a končni rezultat je v razponu med GOLF 1 in GOLF 7!?!!!! Lahko pa si za nekaj €fičkov doplačila privoščite tudi "GOLF 10-ko", katerega vam bo cel svet zavidal - in verjemite, redki so tisti, ki vam bodo tako stvar izdelali brezhibno...in Bojan - ti si tak!!!
Vsaka čast prijatelj!!! ??